söndag 5 maj 2013

Snubblar in och dammar av

Ja jävlar, man skulle ju kunna tro att jag dog där under nålen. Men det gjorde jag alltså inte. Det är väl fördelen med att ha en blogg som bara bekanta letar sig till - alla vet vad jag sysslar med istället för att blogga. I alla fall. Har lite granna kommit till en punkt där jag funderar på till vilken nytta jag bloggar.  Annat än för den uppenbara nyttan att jag gillar att skriva. Så jag har skrivit, sparat men sedan aldrig tryckt på "publicera". Samlat inlägg på hög och funderat på varför jag ska hålla på och ventilera när det jag ventilerar inte egentligen är av någon särskild vikt? Står i valet och kvalet mellan att lägga av med bloggandet eller fortsätta med det på ett ordentligare vis. Det vill säga på ett vis där jag inte bara skriver ett inlägg i månaden som sedan lämnas utan respons. Blogg eller icke blogg? Time will tell, som en vis man någon gång sade.

8 kommentarer:

Mie sa...

Jag och Nike vill iaf att du fortsätter! Kramar kusin Mie

Unknown sa...

Jag vill också att du fortsätter. Kanske kan du ändra inriktning för att få en nytändning?

Fokus på träning, mat och hälsa känns ju som ett naturligt steg? Utmaningen i att skiva en rolig/personlig blogg om det torde vara gigantisk, men jag är helt säker på att du fixar det. Har jag lika stor behållning av den som Nikes föräldrar så är du i hamn ;)


BloggFTW!

Lisa Mäki sa...

Eftersom jag inte vill svika varken Mie, Nike eller Annapanna kör jag självfallet vidare. Tror att det ska få bli lite mer hälsoinlägg - så fort jag hittar mitt sätt att skriva om det. BLOGG FTW!

Anonym sa...

Om du slutar skriva så ska jag allt söka upp dig och skriva tjuriga kommentarer - om att man inte bara kan lägga av att skriva när du har fått folk (mig!) att läsa och vänta på dina inlägg år efter år - direkt på skinnet ditt! Hffff!! /sis

Maria sa...

jag som precis hittade hit ju :/
du får gärna skriva om din utbildning, funderar nämligen på att söka den :D

ha det fint!

Mie sa...

Låter bra det! Hälsoinlägg blir grymt.

Junitjej sa...

Tack för din kommentar hos Blondinbella. Den värmde!

Lisa Mäki sa...

Bloggen fortsätter, tack för er respons allihopa!

Och Karin, självklart! Inget att tacka för. Människor som gömmer sig bakom intenets anonymitet gör mig förbannad. Fortsätt sprid bra energi!