måndag 7 oktober 2013

Nystart nu

Skrev rubriken ovan, läste den och slogs sedan av tanken: Nystart, hur fan då? Samma blogg. Samma jag. Samma format. Det är väl snarare hej igen än nystart nu. Jag tror att det är rätt ofta som man utropar nystart när det snarare handlar om en omstart. Ctrl, alt, delete och pröva igen typ. Men det kanske inte spelar någon roll om man ropar omstart eller nystart. För kanske handlar det mer om känslan är det bokstavliga. Mer om den faktiska starten än grammatiken.

Lite som när man efter ett förhållande vrålar ut att det är dags för nystart när det ofta handlar om att man tar en omstart. En till start från samma gamla singelruta liksom. Men i det läget handlar ju nystart-vrålet om just känslan. Känslan av att ha skakat av sig det gamla, sårats eller kanske sårat och sedan bestämt sig för att göra något åt det. Ctrl, alt, delete. Starta om. Hoppas att det löser problemet. Jag står inte på någon singelruta. Tvärtom står jag på en "Två år och jag fortsätter blir mer kär, det är ju magiskt"-ruta. I alla fall. Jag hade tänkt radera och börja om här på bloggen, köra en riktig nystart utan allt det gamla i arkivet. Men efter lite övervägande så vill jag inte det. Det gamla är också fint. Så jag startar bara om. En omstart löser det mesta ju.

Men jag kanske borde berätta lite kort om vad som hänt sedan sist. Och den korta historien är helt enkelt att jag och Alex numera har en liten boxervalp i huset. Jag har även hunnit krocka och blivit heltidsanställd som anläggningsansvarig på Fitness24Seven. Men mer om det snart. Och ja, det är klart att jag kommer lägga upp bilder på boxervalpen. Hej igen!

6 kommentarer:

Karin sa...

Välkommen tillbaka eller hej kul att ses! :-*

Frida sa...

MEN HEJ SNYGGING! ÄNTLIGEN!

Mäkifan sa...

Cool Cat back! Rock on!

Anonym sa...

Ååååå som jag har längtat, välkommen tillbaka Sweetheart!
Laddar för Mikko hämtning på Arlanda nästa fredag, hund i huset igen en stund iaf. Dad

Yvonee sa...

JajaJA! Kul att se dig här igen :)

Anna Mäki sa...

JAAAAAA!! *emoji: klappar händerna* *emoji: tummen upp* *emoji: konfetti som skjuts ut ur en liten strut* *emoji: smiley som blinkar och pussar ett hjärta*