onsdag 14 november 2012

Kom igen

I dag leker folk att de är chockade över faktumet att Sverigedemokraterna består av småaktiga och uppriktigt sagt jävligt sviniga rasister. Verkligen? Är vi chockade över det? På riktigt?

I höstas införde detta fantastiska parti något de kallade "nolltolerans mot oacceptabla uttalanden". Och jag tänker: Ja, fast va? Hur jävla långt bakom flötet måste man vara för att behöva komma överens om det? Är det inte uppenbart att oacceptabla uttalanden är just oacceptabla? Borde det verkligen behöva skrivas in i handboken? Och borde verkligen personer som vill styra vårt land behöva få det understruket och förklarat för sig att oacceptabla uttalanden är oacceptabla?

Kom igen, Sverige. Av med de där naiva och missnöjda glasögonen! Sverigedemokraterna är rasister. Under valet 2014 kan vi väl fundera på värdet i vår röst? Schyssta? För grejen är ju den att det inte spelar någon roll hur många gånger du säger: "Alltså, jag är inte rasist men jag ska rösta på Sverigedemokraterna". Röstar du på rasister så är du rasist. Så jävla enkelt är det faktiskt. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Word!

Anna

Anonym sa...

Standing up Girl, like that.
Dad

Anonym sa...

Standing up Girl, like that.
Dad